Tarieven

De gesprekken vinden in mijn coachruimte aan huis plaats, waar de rust voor een gesprek gegarandeerd is. Gesprekken kunnen plaatsvinden op vroege avonduren, op vrijdag of op zaterdagochtend. Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is kosteloos. Een coachtraject bestaat  doorgaans  uit 5-6 sessies. Indien nodig kan daar van worden afgeweken. Bij coaching van alleengeboren twee- of meerlingen is het coachtraject vaak intensiever en zijn 9-12 sessies nodig. 

Kosten

Coachgesprekken duren 1,5 uur.

  • Voor particuliere klanten hanteer ik een gereduceerd uurtarief van € 80 per uur exclusief BTW om coaching voor particulieren betaalbaar te houden.
  • Voor ‘In Company’- coaching , is het uurtarief € 120 per uur exclusief BTW.  De werkgever heeft immers ook baat bij het aangaan van een coachtraject door de medewerker.

Deze tarieven zijn inclusief de tijd voor voorbereiding en verslaglegging. Dit geldt ook voor korte telefonische afstemming(en) (15 min) of afstemming per e-mail gedurende het coachtraject.  

Omdat een goede klik tussen coachee en coach essentieel is voor het slagen van een coachtraject, is het kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend. Na dit kennismakingsgesprek maak je de keuze of je door wilt gaan met een coachtraject om je verlies te doorleven.

Na het intakegesprek (betaald) volgt een concept coachcontract inclusief offerte. In het coachcontract zijn onder andere jouw coachdoel, wederzijdse verwachtingen, afspraken en verantwoordelijkheden vastgelegd plus de kosten van het traject.  Ben je met de inhoud van dit coachcontract akkoord, dan starten we het coachtraject.

Een coachtraject bestaat uit

  • Een gratis kennismakingsgesprek: 30 minuten
  • Een intakegesprek: 1 tot 1,5 uur
  • Een serie coachgesprekken: per keer 1,5 uur
  • Een afrondingsgesprek: 1 uur.

Een regulier coachtraject duurt doorgaans 5-6 coachgesprekken van 1,5 uur.

Bij coaching van alleengeboren twee- of meerlingen is het coachtraject intensiever en duurt gemiddeld 9-12 coachgesprekken.

Locatie

De gesprekken vinden in mijn coachruimte aan huis plaats, waar de rust voor een gesprek gegarandeerd is. Gesprekken kunnen gepland worden op vroege avonduren, op vrijdag of op zaterdagochtend.

Afspraak afzeggen

Kosteloos afzeggen kan tot 48 uur voor de afspraak. Wordt een afspraak vergeten of zeg je deze te laat af dan ben je 100% van de kosten verschuldigd.

Budget coaching werkgever

Steeds meer werkgevers hebben een budget voor kosten van begeleiding door een coach. Door een goede begeleiding kan (langdurig) ziekteverzuim of verminderde inzet/prestatie voorkomen worden.
Als je niet meer volledig inzetbaar bent op je werk, door gebrek aan energie of motivatie, is het zinvol om begeleiding te zoeken. Vaak wordt al met een paar sessies duidelijk wat de oorzaak van de problemen is en kun je deze verminderen of oplossen. Specifiek inspelen op thema’s als verlies- en rouw, ter voorkoming van burn-out, of op persoonlijke thema’s, maakt een aanpak doelgericht en effectief. Bespreek gerust met je werkgever je behoefte aan coaching en informeer naar de mogelijkheden als medewerker.

Voortgang en kwaliteit geborgd

Om jouw voortgang te kunnen borgen en om eventueel verantwoording over de resultaten van coaching naar een opdrachtgever af te kunnen leggen, maak ik gebruik van de Coaching Monitor van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), waar ik ook bij aangesloten ben. 

De Coaching Monitor

  • Geeft inzicht in de voortgang van een coachtraject;
  • Biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen;
  • Biedt de mogelijkheid tot 360-graden feedback en peer-evaluaties;
  • Levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten.